Nemphila's Melrose Victoria

Stamboom Foto's

Terug

Ik ben Melrose, blauw schildpad gestreept en geboren op 21 juli 2005 bij Martin en Petry den Hartog. Mijn moeder is Nemophila's Tesse Adinda en mijn  vader is DK Djansberg's Balou.

Mijn moeder en ik zijn vlak na mijn geboorte goed ziek geweest, maar ik gaf het niet op. Omdat ik zo'n vechtersbaasje was, heb ik Victoria als tweede naam gekregen en daar ben ik hartstikke trots op. Ondanks dat ik nog een ieniemini Noortje ben, ben ik wel een haantje de voorste. Het spreekwoord: Als je niet groot bent, moet je slim en dapper zijn, is dan ook beslist op mij van toepassing.

Op 21 oktober 2005 ben ik verhuisd naar Balingshoek. Ik heb geen inburgeringcursus nodig gehad. Ik heb de boel alleen even grondig geinspecteerd en ik heb al een paar lekkere plekjes gevonden. Ik kan het met iedereen heel goed vinden, alleen Sofie moet ik nog even om mijn pink winden. De rest is al gelukt.

Zo klein als ik ben, heb ik toch al enkele prijzen gewonnen. Het meest trots ben ik op de Modre Skonn Babe Award bij de Kittenmeeting van de Noorse Boskattenkring. Een prachtige bokaal, helemaal vol met allerlei hebbedingetjes, waar we met z'n allen van genieten. Natuurlijk was ik ook trots om mijn tweede prijs bij het spijkerbroekhangen, maar dat was te verwachten. Ik oefen namelijk dagelijks op de spijkerbroek van mijn blikopeners.

Melrose heeft op 19 juni 2007 haar eerste nestje gehad. Het is helaas ook meteen haar laatste nestje geweest. De kittens konden niet normaal geboren worden en ze is er d.m.v. keizersnee van verlost. Dit zou een volgende keer weer gebeuren en dat wil ik haar niet aandoen. Als je het hele verhaal van dit nestje 4 wil lezen, stuur dan even een mailtje..