Arwen van Balingshoek

Stamboom Foto's

Terug

 

Arwen kreeg hele nare tumoren op haar buik en toen deze stuk gingen, heb ik haar helaas moeten laten gaan. Arwen was 13 jaar.

Ik ben Arwen en kom uit het eerste nestje van Balingshoek. Ik ben zwart schildpad met wit gestreept en van het avontuurlijke type. Al in het nest was ik als eerste mijn navelstreng kwijt, had als eerste mijn oogjes open en demonstreerde aan mijn broertjes en zusje  hoe ik uit de bench kon ontsnappen. 
In november van 2004 heb ik zelfs kans gezien om uit de buitenren te breken. Iedereen heeft naar mij gezocht, pamfletten in de buurt rondgedeeld en zich ernstige zorgen gemaakt, i.v.m. het verkeer langs de Lochemseweg. Na twee nachten had ik zo'n honger dat ik zat te schreeuwen op het dak. Ik was blij dat ik Thara, mijn moeder weer zag. 

Ik ben in november 2004 mee geweest naar de kattenshow van Felikat. Ik was toen 7 maanden oud en deed mee in de jeugdklasse. De keurmeester vond mij een prachtige klassieke Noor. Ik viel af tegen een poes die een paar maatjes groter was.