Op 7 februari zijn er 4  kittens geboren in Balingshoek. Klik hier voor het laatste nieuws

De cattery
Ik heb met veel plezier Noorse Boskatten als huisgenoten, Thara was de eerste boskat die haar intrede deed en toen zij zwanger was, wilde ik de kittens een naam meegeven. Daarom heb ik de catterynaam laten registreren. Waar de naam vandaan komt, kunt u lezen bij Balingshoek.
Ik kan me geen leven voorstellen zonder dieren om me heen. Kiezen voor de Noorse Boskat is één van de beste beslissingen uit mijn leven geweest. Het is een geweldig ras. De katten zijn vriendelijk, speels, stabiel en prachtig om te zien met hun halflangharige vacht, hun mooie ogen en hun stevige bouw. Voor meer raskenmerken kunt u kijken op de website www.denoorman.nl. Thara is er inmiddels niet meer, maar mijn liefde voor dit heerlijke ras is er niet minder om.

De Noorman Kittengids
De Noorman Kittengids schrijven t.g.v. het 10-jarig bestaan, was één van mijn grote projecten in 2009. Tijdens de kittenmiddag van de Noorman in december 2009 werd het boekje gepresenteerd. Bijna 100 bladzijden informatie en foto's over Noorse Boskatten. Ik ben apetrots op het eindresultaat. Wilt u dat dit boek ook in uw boekenkast staat, kijk dan op de website van de Noorman.


Ik ben in 2009 begonnen met een HBO opleiding Gedragstherapie voor katten. Vertoont uw kat ongewenst gedrag, neem dan contact op, wellicht kan ik u helpen. Wilt u eerst wat meer informatie, klik dan op Rivendel kattengedrag.

Kittens

Af en toe wordt er in Balingshoek een nestje Noorse Boskittens geboren, die in de woonkamer opgroeien en worden opgevoed door hun moeder en alle ooms en tantes. Kittens mogen na drie maanden verhuizen. Tot die tijd kunt u de "Kittens"volgen op deze website. Zijn er geen kittens, dan kunt u bij "Plannen" kijken of er dit jaar wellicht nog een nestje op komst is.


De Noorman

Ik kijk elk kwartaal uit naar Noorderlicht, het kwartaalblad van de Noorman. De Noorman is een onafhankelijke vereniging voor liefhebbers van de Noorse Boskat. Voor € 20,- per jaar ontvang je vier keer het mooie kleurenmagazine. Ben je een liefhebber van dit prachtige ras, sluit je dan aan. Wil je ook elk kwartaal dit prachtige blad ontvangen, meld je dan aan bij De Noorman (www.denoorman.nl).

 

 

Wilt u vaker een kijkje nemen in Balingshoek, neem dan een link naar mijn website op met dit banner