Er zijn op dit moment geen kittens in Balingshoek, maar er zijn wel plannen. Klik hier voor het laatste nieuws

De cattery
Ik heb met veel plezier Noorse Boskatten als huisgenoten, Thara was de eerste boskat die haar intrede in huis deed en toen zij zwanger was, wilde ik de kittens een naam meegeven. Daarom heb ik de catterynaam laten registreren. Waar de naam vandaan komt, kunt u lezen bij Balingshoek.

Ik kan me geen leven voorstellen zonder dieren om me heen. Kiezen voor de Noorse Boskat is één van de beste beslissingen uit mijn leven geweest. Het is een geweldig ras. De katten zijn vriendelijk, speels, stabiel en prachtig om te zien met hun halflangharige vacht, hun mooie ogen en hun stevige bouw.

Thara is er inmiddels niet meer, maar mijn liefde voor dit heerlijke ras is er niet minder om.

De Noorman Kittengids

De Noorman Kittengids schrijven ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan, was één van mijn grote projecten in 2009. Schrijven over dit geweldige ras was een plezier om mee bezig te zijn. Tijdens de kittenmiddag van de Noorman in december 2009 werd het boekje gepresenteerd.
Bijna 100 bladzijden informatie en foto's over Noorse Boskatten. Ik ben apetrots op het eindresultaat. Inmiddels bestaat de Noorman niet meer door te weinig leden en vrijwilligers, maar dat heb ik toch maar mooi gedaan.
 Tussen 2009 en 2011 heb ik bij Tinley de HBO opleiding Gedragstherapie voor katten gevolgd. Vertoont uw kat ongewenst gedrag, neem dan contact op, wellicht kan ik u helpen.

Kittens

Af en toe wordt er in Balingshoek een nestje Noorse Boskittens geboren, die in de woonkamer opgroeien en worden opgevoed door hun moeder en alle ooms en tantes. Kittens mogen na drie maanden verhuizen. Tot die tijd kunt u de "Kittens"volgen op deze website vanaf de banner op de beginpagina. Heeft u belangstelling voor één of meerdere kittens, kijk dan eerst even welke  procedure ik hanteer bij de "verkoop" van kittens.
Zijn er geen kittens, dan kunt u bij "Plannen" kijken of er dit jaar wellicht nog een nestje op komst is.
 

Wilt u vaker een kijkje nemen in Balingshoek, neem dan een link naar mijn website op met dit banner